yhdistystieto.fi Yhdistysarki helpommaksi yhdessä!

Ohje: Kuinka päivittää ryhmän tietoja?

Näytä Wikin kategoriat. Näytä historia

Näin ryhmäni listauksessa, mutta tiedot eivät ole ajan tasalla. Miten päivitän ryhmän tietoja?

 

1. Kuinka ottaa ryhmä hallintaan?

 

Kun sinulla on jo ryhmä jonka tietoja haluat päivittää, toimi näin: kirjaudu tunnuksillasi Yhdistystietoon, sen jälkeen valitse oikeasta yläkulmasta ”Hallinta”.  Aukeavassa ikkunassa näet oman ryhmäsi, sen perässä on painike ”Muokkaa tietoja”. Paina tästä.           

Hallinta-näkymästä pääset myös muuttamaan eri yhdistystileille liitettyjen ryhmien tietoja.

Samasta näkymästä voit luoda kokonaan uuden ryhmän.

 

2. Perustietojen määrittäminen.

 

Aukeavassa ikkunassa voit määritellä ryhmän tiedot kuten toiminnan luonteen, kuvauksen ja muut perustiedot. Lisäksi tarvitaan vielä sähköposti, jonne ryhmää koskevat yhteydenotot kohdistetaan. Voit myös lisätä ryhmäsi logon.

Seuraavassa ikkunassa voit lisätä avainsanoja, joiden avulla käyttäjät voivat löytää ryhmäsi helpommin. Lisättyjä avainsanoja voi poistaa klikkaamalla punaista palloa. (Merkitty kuvaan)

Tämän jälkeen sinun tulee määritellä yhdistyksesi kokoontumispaikka. Jos valitset ”piilota kokoontumispaikka paikkaehdotuksista”, ei tätä vaihtoehtoa näytetä muille tietojen täydentämisen yhteydessä.

Seuraavassa ikkunassa voit määritellä ryhmän julkisesti näytettävät yhteyshenkilöt.

  

3. Yhdistystilit.

 

Käyttäjätilinäkymässä näytetään kaikki käyttäjätiliisi liitetyt yhdistystilit. Yksittäiseen yhdistystiliin voi olla liitettynä useampia kuin yksi ryhmä. Yhdistystilit ovat helpottamassa ryhmien ja pääkäyttäjien hallintaa: yhtä pientä yhdistystä hallinnoivalle riittää hyvin yksi yhdistystili ja yksi ryhmä, useissa suurissa yhdistyksissä toimiva aktiivi voi samalta tililtä hallita useaa yhdistystä ja kymmeniä ryhmiä. (Katso kohdan 1. kuva)

4.Ryhmät ja Pääkäyttäjät.

 

Yhdistystilillä Ryhmät- välilehti näyttää kaikki tiettyyn yhdistystiliin liitetyt ryhmät ja Pääkäyttäjät-välilehti kaikki käyttäjät, jotka voivat hallinoida kyseisen ryhmän tietoja. Pääkäyttäjät välilehdeltä voit kutsua uusia pääkäyttäjiä hallinnoimaan yhdistyksen tietoja kanssasi. (Katso kohdan 1. kuva)

5. Kanavien hallinta.

Kanavat ovat eri nettisivustoja ja palveluja, jotka voivat etsiä ja näyttää ryhmäsi tietoja uutta harrastusta etsiville ihmiselle. Tilisi on yhdistetty http://yhdistystieto.fi-kanavaan oletuksena ja voit myös hakea pääsyä muille olennaisille kanaville alla olevasta listasta. Kun kanavan ylläpitäjä on hyväksynyt hakemuksesi, ryhmäsi alkavat näkyä heidän hakulistauksissaan. Kanavia pääset hallitsemaan näin:

Käyttäjätilit näkymässä on "Hallitse kanavia" -painike (katso ylläoleva kuva). Seuraavassa ikkunassa näet listan eri liitoista ja voit pyytää pääsyä oman liiton sivullesi painamalla "Hae pääsyä kanavalle".

Etsi tietoa wikistä ja keskusteluista!
Rekisteröidy ilmaiseksi

Rekisteri ja Kotisivut yhdistykselle

Lue lisää!