Käyttöehdot

Yhdistystieto.fi on ilmainen palvelu, joka on tehty kehittämään yhdistysten toimintaa. Se koostuu interaktiivisesta Wikistä, keskustelupalstasta ja yhdistyshausta, jonne on kerätty ryhmät ja yhdistykset Suomesta. Palvelun tuottaa Avoine Oy.

www.avoine.fi

CEO

Tuomo Heikkilä

Yhteydenotto sähköpostitse
etunimi.sukunimi@avoine.fi
Puhelin: +358 10 3090 900

Y-tunnus: 1935337-5

Sisältö ja linkit

Avoinelle on tärkeää pitää kaikki sisältö ajan tasalla yhteistyössä rekisteröityneiden pääkäyttäjien kanssa. Tietojen ajantasaisuudesta, oikeellisuudesta tai täydellisyydestä ei kuitenkaan voida antaa takuuta. Avoine Oy ei ole vastuussa vahingoista jotka aiheutuvat vääristä, epätäydellisistä tai vanhentuneista tiedoista.

Sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille, kuten ryhmien kotisivuille. Avoine Oy ei ole vastuussa näistä sivustoista eikä voi vaikuttaa niiden sisältöön.

Jos havaitset sopimatonta tai laitonta toimintaa linkitetyllä sivustolla tai missä tahansa käyttäjien luomassa sisällössä sivustolla, ole hyvä ja ilmoita meille, jotta voimme poistaa kyseisen sisällön/linkin.Yhteydenottolomake

Yhdistystieto.fi on ilmainen palvelu. Kaikki artikkelit ja viestit kuten myös julkinen tieto ryhmästä on vapaasti nähtävissä. Ryhmien ja yhdistysten tarjoamia yhteystietoja saa käyttää ainoastaan yksityisiin, ryhmän toimintaan liittyviin yhteydenottoihin.

Myös ryhmän rekisteröiminen on ilmaista. Jos haluat päivittää tai muokata ryhmän tietoja, on sinulla oltava tähän ryhmän lupa (esim. hallituksen jäsen tai hallituksen nimittämä henkilö). Yhteyshenkilön tiedot voidaan lisätä vain, mikäli henkilö on antanut tähän luvan.

Wiki-artikkelien luomiseen ja päivittämiseen tarvitset käyttäjätilin, jonka luomiseen käytetään sähköpostiosoitettasi. Luomalla käyttäjätilin käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Kun käyttäjät luovat sisältöä palvelun sivuille, sekä rekisteröityneet että rekisteröitymättömät käyttäjät ovat velvollisia valitsemaan ainoastaan yhdistyksen yleiseen toimintaan liittyviä aiheita (organisaatio jne.) eikä heidän ole sallittua tuoda saataville sopimatonta tai laitonta aineistoa missään muodossa. Muista aina kohteliaisuus ilmaisussasi.

Käyttäjien on aina pidettävä huolta siitä, että he eivät julkaise muiden henkilötietoja tai henkilökohtaisia tietoja Yhdistystiedon keskustelupalstalla tai ryhmäsivuilla ilman lupaa. Kaikki viestit, jotka rikkovat näitä käyttösääntöjä poistetaan.

Privacy (datan säilytys ja evästeet)

Yhdistystieto.fi palvelee mm. yhdistysten ja ryhmien tietojen julkisessa tarjoamisessa ja käyttäjät päättävät itse mitä tietoja he haluavat julkaista. Nämä tiedot ovat sitten tarjolla yleisölle internetissä eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin tai myydä.

Olemassaolevat tiedot, kuten yhdistysten nimet ja sivustot on kerätty julkisista lähteistä. Yhdistys tai ryhmä voi pyytää tietojensa poistamista rekisteristä koska hyvänsä (esimerkiksi toiminnan päättyessä). Yhteyshenkilöinä mainitut henkilöt voivat myös pyytää tietojensa poistamista.Klikkaa tästä ottaaksesi yhteyttä

Kun rekisteröidyt palveluun on sinun täytettävä sähköpostiosoitteesi, jota käytetään vain ilmoitustarkoituksiin eikä sitä näytetä julkisesti. Rekisteröityneet käyttäjät vastaanottavat ilmoituksia koskien Yhdistystieto.fi ja tietoja aihepiiriin liittyvistä Avoine Oy:n tarjoamista yhdistyspalveluista. Käyttäjät voivat olla vastaanottamatta viestejä saatuaan sellaisen, jos he eivät halua tulevaisuudessa saada samankaltaisia viestejä.

Kaikki muut tiedot, jotka täytetään tiliä muokattaessa ja luotaessa, on tarkoitettu julkisessa rekisterissänäytettäviksi. Siksi vain henkilö, jolla on lupa tähän, voi tehdä sen. Yhteystiedoksi ilmoitettua sähköpostiosoitetta ei koskaan näytetä julkisesti, vaan sitä käytetään yhteydenottolomakkeessa, jonka kautta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä ryhmään suoraan Yhdistystieto.fi:n kautta.

Saadaksesi tarkempia tietoja tietojen käsittelystä, ole hyvä ja lue Googlen yksityisyydensuoja.