Varajäsenen oikeudet

Yhdistyksen kokous valitsee sääntöjen mukaisesti puheenjohtajan, hallituksen jäsenet ja varajäsenet. Hallituksen kokouksissa varajäsenillä on aina ollut läsnäolo- ja puheoikeus. Äänioikeus, jos hallitusjäsen on poissa. Jos pöytäkirja on hyväksytty ja tarkastettu, niin voidaanko kokouksessa päätetyistä asioista poiketa varajäsenen näin vaatiessa ilman uutta kokousta, jos yksikin hallitusjäsen siihen suostuu? Hallitus oli siis päätösvaltainen ilman varajäsentäkin ja kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti eikä varajäsenellä ollut niihin kokouksessa mitään muutosesitystä.