Varojen käyttö

Hallituksella on haluja kuluttaa yhdistyksen varoja juhlien järjestämiseen jäsenistölle pääsymaksua vastaan. Yhdistyksellä ei ole varoja eikä takeita siitä saadaanko kulut katettua. Yhdistykselle saattaa tulla tappiota. Hallituksen jäsenenä olen huolissani, joutuuko hallituksen jäsenet korvaamaan yhdistykselle aiheuttamansa tappiot. Haluaisin vähiä varoja käytettävän harrastustoiminnan turvaamiseen. Jos pöytäkirjaan tulee maininta henkilön (nimi) vastustamisesta varojen käytöstä juhlimiseen, niin välttyykö hän mahdollisilta korvausvaateilta? Vai vastaako silti koko hallitus päätöksestä?