Arkistoinnin ohjeistus

Onko tosiaan niin, ettei laki edellytä yhdistyksiä säilyttämään kokoustensa ja hallituksen kokousten pöytäkirjoja liitteineen? Riittää, kun tilinpäätös on hoidettu ja vastuuvapaudet myönnetty. Miten ihmeessä yhdistys voi vuosijuhliinsa tehdä historiakoostetta, kun mapeista ei löydy materiaalia vuosikymmenien ajoilta? Jos pöytäkirjoja hävitetään tai siirretään jonnekin toiseen paikkaan, niin eikö siitäkin pitäisi löytyä hallituksen/kokouksen pöytäkirjoista päätös? No, eihän sitäkään voida vaatia, jos pöytäkirjojakaan ei tarvitse arkistoida.