Toiminnantarkastuskertomus vaillinainen

Viikko sitten oli kevätkokous, jossa vahvistettiin tilinpäätös eikä myönnetty vastuuvapautta. Kokouksessa ei ollut käytettävissä toiminnantarkastajien (2) allekirjoittamaa toiminnantarkastuskertomusta eivätkä he olleet tarkastaneet hallintoa lainkaan ainoastaan tilit, josta ilmoittivat sähköpostilla. Mitä nyt? Uusi kokous?

Oliko siihen joku syy mikseivät olleet tehneet hallinnon tarkastusta?

Tiedän itse yhden tilanteen, jossa toiminnantarkastaja sanoi, että oli ollut niin mutkikas juttu, että kieltäytyi tekemästä tarkastusta ja antamasta omaa lausuntoa ja kehoitti käyttämään tilintarkastajaa. Näin meneteltiin ja uusi kokous kun tarkastus oli tehty.