Vuosikokouskutsu sääntöjen mukaan

Hei. Jos yhdistyksen säännöissä määrätään vuosikokouskutsusta seuraavasti:
"Hallituksen on kutsuttava yhdistyksen kokoukset koolle vähintään 14 päivää ennen kokousta jäsenille postitetuilla kirjeillä, yhdistyksen kotipaikkakunnalla ilmestyvässä sanomalehdessä, yhdistyksen kotisivuilla tai sähköpostitse."
Tarkoittaako tuo sitä, että on lähetettävä kokouskutsu kirjeitse ja laitettava lehti-ilmoitus ja laitettava ilmoitus kotisivuille tai s-postitse jäsenille vai riittääkö kun tekee jonkun noista neljästä vaihtoehdosta 14 päivää ennen vuosikokousta?
Kansakoulun ja yläasteen käyneenä juutuin noihin pilkkuihin, jotka minulle merkitsevät luetteloa ja viimeisen pilkun jälkeen lisäksi vaihtoehtoisesti jompi kumpi.