Tilojen vuokraaminen

Jos yhdistys on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton ja se lukee säännöissä asti, voiko se vuokrata tiloja tapahtumiinsa, jotka omistaa uskonnollinen tai poliittinen taho? Onko tämä sääntöjä vastaan vai ainoastaan moraalikysymys?

Yhdistyksen jäsenet ovat kuitenkin liittyneet aatteettomaan yhdistykseen, niin onko se tavallaan heitä kohtaan väärin, jos tapahtuma on aatteellisessa tilassa vai onko kyse enemmän siitä minkäluonteinen tapahtuma on kuin että kenen omistamissa tiloissa se pidetään?

Lähinnä ehkä yhtenä pointtina se, että rahoitammeko silloin pol/usk toimintaa, kun maksamme heille tilasta vuokraa.