sääntömuutokset

Sääntömuutosehdotuksia on tehty kerralla useampi. Jos joku niistä todetaan ei-niin-hyväksi eikä sitä halutakaan toteuttaa, joko ensimmäisessä tai toisessa käsittelyssä, tämä ei varmaankaan estä muiden muutosten etenemistä ja käyttöön ottoa?

Sääntömuutosten valmistelussa saattaa tulla esiin useita asioita, joita halutaan muuttaa. Kaikkia muutoksia ei kuitenkaan tarvitse toteuttaa lopullisiin uusiin sääntöihin. Uudet säännöt hyväksytään lopullisesti yhdistyksen kokouksessa ja sen jälkeen säännöt tulee rekisteröidä yhdistysrekisteriin. Muutetut säännöt tulevat voimaan vasta kun rekisteröinti on saatettu kuntoon.