Jäsenten yhdenvertaisuus

En löytänyt yhdistyslaista vastausta tällaiseen yhdistyksen jäsenten yhdenvertaisuuteen liittyvään seikkaan:
Voiko yhdistys järjestää vuosikokouksen (yhden kokouksen järjestely) sellaisessa paikassa, jonne on a) rajoitettu osallistujamäärä b) rajoitettu kulkumahdollisuus (vesitse huhtikuussa)?

Löytyykö jostain eksaktia tekstiä tästä asiasta?

Yhdistyslain vaatimukset eivät tähän ota kantaa. Yleinen suositus kuitenkin on, että kokousaika- ja paikka valitaan siten, että mahdollisimman moni jäsen voi osallistua kokoukseen. Yhdistyksen kokoukset ovat jäsenten tärkein vaikuttamismahdollisuus ja huonosti valittu paikka ja ajankohta heikentevät jäsenen osallistumismahdollisuuksia.