yhdistystieto.fi Yhdistysarki helpommaksi yhdessä!

Mikä on Yhdistystieto ja kuka sitä ylläpitää

Yhdistystiedon takana on Avoine Oy, vuonna 2004 perustettu yritys, joka auttaa järjestöjä kehittämään toimintaansa ja palvelemaan jäseniään paremmin. Asiakkaitamme ovat mm. yhdistykset, ammattiliitot, urheiluseurat, lajiliitot ja hyväntekeväisyysjärjestöt. Liitoille suunnattujen jäsenrekisteri- ja verkkosivuratkaisujen lisäksi olemme luoneet myös yhdistyksiä palvelevan jäsenviestintä- ja kotisivutuote Yhdistysavaimen.


Yhdistystieto on palvelu yhdistysaktiiveille, jossa he voivat keskustella ja jakaa vinkkejä yhdistystoiminnasta. Keskustelupalsta on erinomainen paikka esittää yhdistystoimintaan liittyviä kysymyksiä ja saada vastauksia muilta yhdistysmaailman toimijoilta. Parhaat tiedonjyvät kerätään Yhdistystiedon wikiin, jonne kaikki rekisteröityneet voivat kirjoittaa.


Yhteistyökumppaninamme toimii Rantalainen Yhtiöt, 1972 perustettu auktorisoitu taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Rantalaisen asiantuntijat antavat keskustelupalstalla ja Yhdistys-wikissä neuvoja taloudenhallintaan liittyvissä asioissa. Rantalainen Yhtiöt on inhimillinen, ihmiskasvoinen perheyritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut niin pienimmille kuin suurillekin yhdistyksille.
- Lue lisää!


Yhdistystieto sisältää myös kattavan yhdistyshaun. Se tarjoaa maksutonta näkyvyyttä yhdistyksille, joiden yhteystiedot on tallennettu palveluun. Näin yhdistystä tai uutta harrastusryhmää etsivät löytävät helposti sopivan porukan. Kuka tahansa voi lisätä oman yhdistyksensä Yhdistystiedon listaukseen.


Toivotamme sinut tervetulleeksi käyttämään Yhdistystietoa. Tehdään yhteisvoimin yhdistystoiminnasta helpompaa!

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä meihin jos sinulla on kysymyksiä palvelun käyttöön liittyen tai jos haluat tietää lisää muista tarjoamistamme palveluista.

Avoine auttaa järjestöjä palvelemaan jäseniään paremmin – lue lisää!

Kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelumme yhdistyksille – lue lisää!

Rantalainen tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut – lue lisää!